Logistiek op (de) maat van uw bedrijfhttp://www.starterschallenge.nl/PrimoSite/show.do?ctx=1380,501688&anav=501745
 

Doet uw logistieke software niet wat u wilt?


Wilt u uw proces in de hand krijgen?


Bent u logistiek uit uw jasje gegroeid?


Heeft u een logistieke uitdaging in uw bedrijf?Logic2do biedt de oplossing!

Met aanstekelijk enthousiasme en kennis van zaken wordt uw logistieke proces verbeterd. Dit volgt uit jarenlange ervaring als (interim)manager en projectleider van alle voorkomende logistieke processen in het bedrijfsleven.

Een analyse van uw logistieke proces met aanbevelingen, optimalisatie van het gebruik van uw software ten behoeve van uw logistiek, advies over inzet van beschikbare software, coachen van mensen op het gebied van logistiek behoren tot de mogelijkheden.

Door een ruime ervaring in de logistiek met daarbij de raakvlakken met ICT op het gebied van magazijn en expeditie en de informatievoorziening eromheen, is Logic2do multifunctioneel inzetbaar. De kracht ligt in het pragmatisch denken en handelen.


Wanneer?

U bepaalt wanneer uw bedrijf klaar is voor een eventuele verbeterronde, laat Logic2do wel alvast de analyse maken. Hoe drukker hoe beter, want dan komen de knelpunten duidelijk naar voren.  
Vaak geven kleine aanpassingen al een geweldig resultaat. Ook hiervoor geldt de 20-80 regel.


Hoe?

Na een kennismakingsgesprek wordt er een voorstel op maat gemaakt voor uw bedrijf in de vorm van een offerte. Hierin staan de activiteiten die uitgevoerd worden, de prijs en het tijdspad.

Maart 2011

Rabo Starters Challenge Logic2do


Logic2do doet mee aan de Starters Challenge van de Rabobank in de Utrechtse heuvelrug. De Rabobank stimuleert met dit initiatief startende ondernemers om over de promotie van hun bedrijf na te denken.


Een van de 3 GENOMINEERDEN!!: